Glade undervisere
Underviser Rozerin K. der studere Lærer

Rozerin K.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej!

Jeg hedder Rozerin, bliver 20 år i september, jeg er født og opvokset i Danmark. Som person er jeg hjælpsom, samarbejdsvillig, mødestabil og flittig. Jeg gør hvad der bliver bedt om, respektere de folk jeg omgås med og har altid et smil på læben. Jeg er pædagogisk og har alt, hvad en totur behøver.

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg rigtig gerne vil undervise og med arbejde børn og unge. Jeg har også tidligere arbejdet som barselsvikar på en privat skole i Roskilde.

Jeg er ansvarsbevidst og punktlig. Jeg er god til struktur og disciplin. Jeg har nemt ved at lære nye ting, men er bedst til at lære fra mig. Jeg er udadvendt og positiv.

Jeg kan personligt oplyse at jeg som person er en målrettet, moden og seriøs ung kvinde. Jeg arbejder effektivt og grundigt og kan godt lide at have orden og styr på tingene. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en tutor der besidder overblik, er seriøs, men med humor, er venlig.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Rozerin K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Matematik Mediefag (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rozerin K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn