Glade undervisere
Underviser Gustav P. der studere HTX - teknisk studentereksamen

Gustav P.

HTX - teknisk studentereksamen -
Hej
Jeg hedder Gustav, jeg er 19 år og blev HTX student fra Vibenshus Gymnasiums bioteknologi-linje i juni 2019. Jeg tilbyder lektiehjælp i matematik og naturvidenskabelige fag.

Jeg har altid kunnet lide at undervise og hjælpe andre i skolen, hvilket har medført at jeg gennem det meste af folkeskolen og en del af gymnasiet har fungeret som hjælpelærer for mine klassekammerater. Derudover har jeg fungeret som personlig lektiehjælper for flere af mine gode venner uden for skoletiden.

Jeg har altid gået meget op i skolen og har deltaget i flere konkurrencer og talentcamps, hvor jeg blandt andet har udviklet mine faglige kompetencer og modtaget diplomer/præmier. I 9. klasse var jeg på Flakkebjerg Efterskole, hvor jeg gik på science-linjen.

På den baggrund har det været et naturligt valg for mig at blive tutor/mentor hos GoTutor.

Lige nu holder jeg sabbatår. I løbet af mit sabbatår vil have fokus på at arbejde med mig selv samt videreudvikle mine faglige kompetencer indenfor de naturvidenskabelige fag. I min fritid går jeg til klatring og nyder at være sammen med mine venner.

Efter sommeren 2020 begynder jeg på universitetet - enten i det biokemiske eller matematiske felt.

Gustav P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bioteknologi (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Gustav P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn