Glade undervisere
Underviser Jacob T. der studere STX - almen studentereksamen

Jacob T.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Jacob.

Først og fremmest er jeg fagligt stærk, men min virkelige styrke ligger i min erfaring som spejderleder. Jeg har længe været vant til at have et ansvar for at lære fra mig som en af de ældste i min trop. Derudover har jeg gennem de sidste 2 år haft ansvar som leder for troppen, dvs. det var mig der var den voksne og skulle lede og instruere spejderne i aldersgruppen 6-9 klasse.

Jeg har altid godt kunne lide at lære fra mig, det startede i de små klasser med PowerPoint præsentationer, og nu er jeg som førnævnt leder og min umiddelbare plan efter gymnasiet er at læse til gymnasie dansklærer. Derfor er jeg rigtig interesseret i at kunne få lov til at undervise i noget andet end samarbejde, knob og bål. Men snare biologi, matematik og dansk.

Jeg interesserer mig for, og har en stor viden i en bred palette af fag, da jeg gennem mange år troede at jeg skulle være læge og altid har interesseret mig for det naturvidenskabelige, og nu hælder mere til de humanistiske fag.

Jeg har styr på mine ting og har et karaktergennemsnit på 11,3, jeg er kreativ, impulsiv og god til at sætte mig ind i nyt stof hurtigt.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe mine GoTutor elever!

Jacob T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Engelsk Fysik/Kemi Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn