Glade undervisere
Underviser Hoda N. der studere Jura

Hoda N.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Hoda.

Jeg er GoTutor underviser da jeg har en ekstrem god evne til at lære fra mig og brænder for at dele ud af min viden. Jeg har afsluttet min studentereksamen med et gennemsnit på 10 som følge af hårdt arbejde og dedikation.

På nuværende tidspunkt læser jeg Jura på Københavns Universitet, men kunne godt tænke mig at beskæftige mig med andet end kun studiet. Særligt vil jeg elske at kunne hjælpe og undervise andre.

Igennem min tid på gymnasiet har jeg altid været skarp og med på alt hvad der foregik fagligt i timerne og har derfor altid haft overskud til at hjælpe samt "undervise" mine medstuderende.

Jeg brænder for at dele min viden og motivere andre til at gå i skole!

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev

Hoda N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Fysik/Kemi Matematik Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Tysk
Hoda N. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Hoda N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn