Glade undervisere
Underviser Jane R. der studere STX - almen studentereksamen

Jane R.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Jane!

Jeg er en 20-årig smilende, kreativ og engageret pige, der altid har været glad for at studere og tilegne mig ny viden. Nu vil jeg derfor forsøge at give glæden videre til andre som underviser ved GoTutor.

Jeg har i 2019 afsluttet STX på Skanderborg Gymnasium med en samfundsfaglig studielinje, hvor man arbejder med et internationalt fokus.

Humaniora er min stærke side, da jeg elsker at analysere, fortolke og skrive. Alligevel har jeg et bredt fagligt fundament, og jeg kan dermed også undervise i adskillige naturfaglige fag.

Jeg har i 3.g arbejdet for studievejledning på Skanderborg Gymnasium som mentor for en 1.g-elev med ADHD og angst. Her hjalp jeg ham med at få en struktureret dagligdag på gymnasiet gennem lektiehjælp og samtaler.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Jane R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Naturgeografi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jane R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn