Glade undervisere
Underviser Jacob F. der studere Italiensk sprog og kultur

Jacob F.

Italiensk sprog og kultur Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Jacob, jeg er 25 år og Bachelor studerende i Italiensk sprog og kultur på Københavns universitet og nuværende igang med mit sidste semester.

Som en del af min uddannelse har jeg stor fremtidsmæssig interesse i en beskæftigelse indenfor undervisningssektoren og især indenfor sprog.

Jeg er en meget åben, nysgerrig og imødekommende person. Jeg har boet og studeret fem år i udlandet i hhv. England, Irland, Nepal og Italien, hvilket har været en stor styrke for mine sprogkompetencer.

Jeg har tidligere erfaring som formidler ved arbejde som turguide i Rom og tilknyttet Stromma Danmark. Herudover er jeg nuværende deltidsansat på Design Museum Danmark, hvor jeg arbejder som omviser og underviser.

Jeg lægger stor vægt på at tilpasse lektiehjælpen den enkelte elevs interesserer og behov. Sprog er det jeg brænder for, derfor vil jeg søge at tilbyde en lektiehjælp der både kan være lærerig, spændene og sjov.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev.

Jacob F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Design (B) Design (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Italiensk (A) Italiensk (B) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn