Glade undervisere
Underviser Nanna V. der studere Landinspektørvidenskab

Nanna V.

Landinspektørvidenskab Aalborg Universitet - AAU
Jeg hedder Nanna, jeg er 20 år gammel og læser til landinspektør på Aalborg Universitet. Studiet indeholder meget matematik og lægger generelt vægt på naturvidenskabelige fag. Jeg har altid elsket matematik mere end nogle andre fag, men som tiden gik i gymnasiet, fik jeg også en stor forkærlighed for fysik og dansk. Jeg havde dansk og matematik på A-niveau og fysik på B-niveau og fik topkarakterer i disse fag. Jeg har altid godt kunnet lide at læse og gå i skole, derfor valgte jeg også at gå direkte videre efter gymnasiet og starte på landinspektøruddannelsen.

Jeg er en glad og udadvendt pige, der godt kan lide at gøre andre mennesker glade og få dem til at føle sig godt tilpas. Jeg vil gerne undervise, fordi jeg gerne vil hjælpe børn og teenagere til at blive bedre og gladere for at gå i skole. Desuden har jeg tit haft en lille drøm om at blive lærer, fordi jeg synes, at en god uddannelse er vigtig, og jeg vil gerne være et forbillede og vejleder for unge mennesker. Så hvis du har brug for hjælp til fagene matematik, fysik eller dansk vil jeg meget gerne hjælpe dig! :-)

Nanna V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanna V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn