Glade undervisere
Underviser Lasse S. der studere Idræt og Sundhed

Lasse S.

Idræt og Sundhed Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Lasse!

Som GoTutor underviser bidrager jeg med stor faglig kvalitet på flere områder, da jeg har gode kompetencer inden for de matematiske fag som matematik og fysik, men samtidig ligger mine styrker også inden for sprogfag herunder tysk, engelsk og dansk.

Jeg er i gang med mit 2. år på bachelor i Idræt og Sundhed på Syddansk universitet, hvilket har styrket mine faglige kompetencer yderligere inden for idræt, fysik og matematik.

Som menneske er jeg meget udadvendt og hjælpsom og jeg elsker derfor at give noget videre til andre. Som lektiehjælper elsker jeg at kunne lære fra mig af den viden jeg har, og på den måde styrke fagligheden hos de elever, som har brug for det.

Jeg har arbejdet som lærervikar i 12 måneder på Højme folkeskole for elever fra 0. til 9. klasse, hvor jeg har undervist i alle fag i folkeskolen.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Lasse S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Idræt (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lasse S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn