Glade undervisere
Underviser Laura G. der studere STX - almen studentereksamen

Laura G.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Mit navn er Laura, og jeg gennemførte i sommeren 2019 en STX fra Næstved Gymnasium & HF med studieretningen samfundsfag A, engelsk A, matematik A.

I alle mine 13 års skolegang har jeg holdt utrolig meget af at modtage undervisning og ny læring, og jeg brænder for at videregive samme engagement og entusiasme til andre elever.

Selv har jeg også modtaget hjælp fra flere mentorer pga. problemer i forskellige fag, så jeg kan derfor sætte mig ind i elevens frustrationer ved at have faglige udfordringer.

Jeg underviser i adskillige fag på forskellige niveauer og håber på at kunne gøre en forskel for de elever, der er gået i stå, har mistet modet eller blot har brug for en hjælpende hånd.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Laura G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Laura G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn