Glade undervisere
Underviser Stefanie T. der studere Dansk og Filosofi

Stefanie T.

Dansk og Filosofi Roskilde Universitet - RUC
Hej! Jeg hedder Stefanie!

Undervisning ved GoTutor – hvad er det for mig? For mig handler det primært om at kunne blive udfordret fagligt og personligt. Men også at kunne kigge et andet menneske i øjnene og se lyset i dem, efter de endelig har fanget noget, som de havde svært ved.

Det er ikke første gang jeg har hjulpet med lektierne. Min bror har indlæringsvanskeligheder, og det gjorde folkeskolen til en forfærdelig tid. Hans motivation var nok den værste del, for alle omkring ham gik ud fra, at han intet kunne. Så han gav op fra start af. Der kom jeg ind i billedet. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at motivere, engagere og for alt i verden, formidle så det gav mening for en person, der havde det svært ved analytisk tænkning. Hvert eneste skridt frem han tog, desto gladere blev jeg. Den slags forløb brænder jeg for!

Jeg har helt styr på de humanistiske fag. Jeg kan undervise i dansk, engelsk, historie, oldtidskundskab, psykologi, billedkunst, men jeg har også en solid viden indenfor matematik.

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre og hjælpe dem på rette vej!

Stefanie T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stefanie T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn