Glade undervisere
Underviser Jacob B. der studere Historie og samfundsfag

Jacob B.

Historie og samfundsfag Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Jacob!

Jeg er 23 år gammel, og er i øjeblikket i færd med at læse en kandidat i Historie og Samfundsfag på Københavns Universitet, med en gymnasierettet profil. Mit mål er at blive gymnasielærer i selvsamme fag efter mit studie.

Jeg er motiveret for at lære fra mig og brænder for faglig formidling, og gennem mit studie har jeg erfaret at formidle fagstof på flere niveauer.

Med tidligere erfaringer som underviser og tutor for unge studerende, har jeg erfaret, hvor udbytterigt individuelt tilrettelagt undervisning kan være. I forhold til undervisningen stræber jeg efter at tilpasse mig den individuelle studerendes forståelsesramme og faglige behov, så man kan opnå det største faglige udbytte.

Som tutor og lektiehjælper vil jeg sørge for et struktureret undervisningsforløb som kan styrke den studerendes faglige kompetencer og give en fornyet motivation, gennem faglige succesoplevelser. Udover lektiehjælp i fagene Historie, Samfundsfag og Psykologi, kan jeg bidrage med en række brugbare værktøjer, der udruster den studerende til eksamensforberedelse, større eksamensopgaver og generel skriftelighed.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Jacob B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)
Jacob B. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn