Glade undervisere
Underviser Anna B. der studere Økonomi

Anna B.

Økonomi Københavns Universitet - KU
Hej!

Mit navn er Anna, jeg er 25 år gammel og studerer økonomi på Københavns Universitet.

Jeg har gennem alle årene på studiet været en aktiv del af studiestarts-ordningen både som tutor og hovedkoordinater. Jeg elsker nemlig at undervise og være i forbindelse med børn og unge.

Når jeg ikke bruger alt min tid på mit studie, elsker jeg at lave mad og klatre! Jeg elsker også at rejse og om vinteren står den helst på en skiferie eller to.

Ud over at assistere med faglig mentoring, har jeg også en klar forståelse af, at alle ikke har samme behov og evner. Jeg ved, at vejen til succes ikke altid er nem, og jeg vil gøre mit for at hjælpe med at opbygge en selvtillid omkring skolen: det er okay ikke at være god til det hele, men derfor skal man ikke give op.

Jeg ser frem til at hjælpe!

Anna B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Anna B. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn