Glade undervisere
Underviser Lea M. der studere Latin

Lea M.

Latin Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Lea!

Alle der underviser plejer at have det samme svar til hvorfor de er lærere - det øjeblik når man kan se på den man underviser, at de endelig forstår hvad man prøver at formidle. Selvom det er kliche, er det meget det samme jeg har som argument.

I mit sidste år på mit gymnasium, så arbejdede jeg som lektiemedhjælper på min egen skole, hvor jeg også har hjulpet mange i mine A niveaus fag, og det var her, at jeg kom til at elske dette øjeblik hvor eleven fik sine aha-oplevelser. Det er også et arbejde, hvor man virkelig føler, at man gør en forskel som enkeltperson. Det er en selv som sørger for at den person man underviser bliver kompetent, og man skal derfor også være sikker på, at alt hvad man siger er korrekt og bliver sagt på en tydelig og forståelig måde. Dette synes jeg er et stort ansvar, men et ansvar jeg godt kan lide at have, da man som underviser, også får fornemmelsen af at man udretter noget.

Jeg vil også argumentere for, at jeg er en god faglig kandidat som underviser. Det vil jeg sige, da jeg har haft 5 A-fag på gymnasiet (Dansk, Historie, Engelsk, Matematik og Musik), og derved et større felt jeg kan hjælpe med. Fra gymnasiet har jeg også opnået et snit på 11 uden hurtigstartsbonus, så jeg vil sige jeg er kompetent. Jeg har også gennemgået undervisning og taget eksamen i Cambridge English: First, hvor jeg fik A i 9. klasse. Jeg kan derfor også vejlede, hvis nogen skulle have hjælp på den front.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Lea M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lea M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn