Glade undervisere
Underviser Lærke N. der studere Religionsvidenskab

Lærke N.

Religionsvidenskab Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Lærke.

Tilbage i min skoletid husker jeg tydeligt selv, at mine bedste lærere, var dem, som brændte for deres fag. Den form for interesse og entusiasme om et givende emne, smitter af og giver lysten til at lære. Jeg vil selv sige, at jeg er en nysgerrig person, som finder langt de fleste ting interessante.

Der er kun få ting, som falder mig lidt udenfor interesse (såsom økonomi, puha, det er en tung sag). Derimod fag som dansk, engelsk, samfundsfag, psykologi, historie, oldtidskundskab og religion synes jeg er utrolige interessante fag, som hver er relevante for dannelsen. Jeg synes nemlig, at det er sjovt at lære. Jeg nyder at gå i dybden med et spændende emne - og dem findes der heldigvis mange af.

Jeg tror på, at min entusiasme omkring læring og min generelle interesse for fagene vil være med til at give eleven lysten til at lære - og lysten er jo det, som driver værket.

Jeg har relevante erfaringer, som har været med til at udvikle mig endnu mere. Jeg arbejder i min fritid i en sorggruppe, hvor jeg selv har gået i sin tid, da jeg var yngre. Det er en gruppe for børn, som har mistet en forældre/søskende. Her står jeg med ansvaret for to grupper, sammen med to stiftere af sorggruppen, Marianne (psykolog) og Karsten. I gruppen er der børn helt nede i alderen af 7 år og op til 18 år. Her har jeg været i et års tid, og jeg vil nok sige, at hver anden mandag (som er vores mødetidspunkt) er min yndlings dag. Jeg nyder hver time med børnene/de unge, og jeg nyder at følge deres udvikling - og være deres støtte. Udover sorggruppen har jeg i flere år nu været babysitter for 3 søde piger. Frida på 3 år, Laura på 7 år og Anna på 8 år. Jeg er sikker på, at mit arbejde indenfor disse to jobs har givet mig gode kompetencer, jeg videre kan bruge nu, da jeg har lært en masse pædagogiske tilgange til samværet med børn/unge mennesker.

Jeg er en glad, frisk pige på de unge 21 år - som pt. udforsker livet på Religionsvidenskab på Århus Universitet!

Jeg glæder mig til at tage imod min næste GoTutor elev!

Lærke N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Historie (A) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lærke N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn