Glade undervisere
Underviser Anna S. der studere STX - almen studentereksamen

Anna S.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Anna!

Som person er jeg glad, udadvendt og smilende, og jeg elsker at møde nye mennesker. Jeg har altid været bogligt anlagt og fagligt stærk, og siden jeg var ganske lille, har jeg haft en passion for læring og viden.

Den viden, som jeg har tilegnet mig, vil jeg gerne give videre og bruge til at hjælpe andre med at takle og overkomme deres faglige udfordringer. Jeg finder stor glæde i at lære fra mig, og derfor er jeg blevet underviser hos GoTutor.

Jeg har konkret undervisningserfaring fra min gymnasietid, hvor jeg var ansat af min skole som lektiehjælper.

Med mig får man først og fremmest en underviser, der er fagligt stærk og sikker. Jeg er i stand til at forklare ting på flere forskellige måder og gøre komplekse emner mere spiselige. Men derudover får man også en underviser, som lytter til en, som er forstående, og som tager tingene i lige netop det tempo, der passer bedst til en selv.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Anna S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn