Glade undervisere
Underviser Nanna S. der studere Medicin

Nanna S.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg er en glad og frisk 21-årige pige, der er klar på lidt af hvert. Jeg er studerende på Århus universitet, hvor jeg læser medicin på 5. semester.

Jeg er dimitteret naturvidenskabelig student fra Dronninglund Gymnasium i Nordjylland. Jeg har spillet håndbold siden jeg var 5 år, men gør det kun på meget lavt niveau i dag. Så er der mere tid til det hyggelige, sociale aspekt i det - hvilket jeg værdsætter meget. Jeg er født og opvokset i Nordjylland på landet udenfor en lille by, og er så flyttet til Århus for at studere for et par år siden. Jeg er en høflig og venlig pige.

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg er nede på jorden og nem at være sammen med.
Jeg har i mit sabbatår arbejdet som lærervikar men også pædagogmedhjælper i en børnehave - begge ting jeg virkelig nød, og som jeg også overvejede som en uddannelsesmulighed.

Nanna S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanna S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn