Glade undervisere
Underviser Freja L. der studere Engelsk

Freja L.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Freja!

Jeg har altid været glad for at gå i skole og været boglig af natur. Derfor er jeg gået direkte fra folkeskole, til gymnasiet, til universitet, hvor jeg nu er i gang med at tage en kandidat i engelsk.

Litteratur er en stor passion, og det er vigtigt for mig at videregive læseglæde (faglig såvel som skønlitterær), og ikke kun inspirere til en "robot-agtig" tilgang til skolelivet, hvor karakterer vægter højere end reel viden og nysgerrighed. Når det så er sagt, vil jeg selvfølgelig gøre mit ypperste for at den enkelte elev klarer sig så godt som muligt i skolen, og får et godt fagligt udbytte af mødegangene.

Jeg brænder for at undervise og elsker at formidle fagligt indhold til elever. Jeg tror på, at denne interaktion kan være til stor gavn for begge parter.

Jeg glæder mig meget til at kunne gøre en forskel for andre således deres fremtidige virke i skolesystemet bliver så godt som muligt!

Freja L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik
Freja L. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Freja L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn