Glade undervisere
Underviser Astrid B. der studere Sociologi

Astrid B.

Sociologi Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Astrid.

Jeg holder rigtig meget af at møde mennesker lige netop, hvor de er!

Jeg er en nærværende og empatisk underviser, som tror på, at tillid og tryghed er det vigtigste, når man skal lære. Det gælder også i forhold til projektorienteret lektiehjælp, f.eks. i forbindelse med skriftlige opgaver i gymnasiet. Her hjælper jeg gerne med at dele processen op i bidder og ”holde lidt i ørene”, hvis det behøves. Det har jeg selv haft brug for og glæde af.

På folkeskoleniveau har jeg været ansat (af kommunen) til at give eneundervisning og lektiehjælp til børn med særlige vanskeligheder. Derudover har jeg siddet mange timer med mine små søskende (14 og 15 år yngre end mig). Jeg er god til at forklare tingene på forskellige måder og gøre læring sjovt og hyggeligt. Derudover har jeg været lektiehjælper for voksne gennem Dansk Flygtningehjælp. Her var det mest på gymnasieniveau samt kortere og mellemlange videregående uddannelser.

Der er altid plads til at stille spørgsmål, og som sagt hjælper jeg også gerne med struktur og overblik over større opgaver. Min egen uddannelsesbaggrund er en STX og sociologi og historie ved Københavns Universitet. På universitetet har jeg været mentor for udenlandske studerende.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Astrid B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Astrid B. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Astrid B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn