Glade undervisere
Underviser Sebastian G. der studere Psykologi

Sebastian G.

Psykologi Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Sebastian!

Jeg har altid elsket at lære fra mig og fundet glæde i den udfordring, der ligger i at kommunikere sin viden så præcist og pædagogisk som muligt.

Jeg har både undervist min lillesøster i de skolefag, som hun havde svært ved, samt undervist børn (og voksne) i parkour. Jeg har ofte fået ros af mine folkeskole- og gymnasielærere for at være en god formidler og "underviser".

Jeg synes børn er fascinerende og inspirerende, og jeg bliver i godt humør af at bruge tid sammen med dem.

Jeg er hårdtarbejdende og engageret i arbejdssammenhænge. Jeg er grundig og tålmodig, hvilket er værdifuldt som underviser. Desuden er jeg et socialt anlagt individ med et højt energiniveau og en positiv indstilling til livet, som kommer godt ud af det med de fleste. Det tror jeg også vil smitte af på eleven.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Sebastian G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C)
Sebastian G. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sebastian G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn