Glade undervisere
Underviser Lirigzona R. der studere Jura

Lirigzona R.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Lirigzona!

Jeg brænder for at lære fra mig, og finder stor glæde i at formidle fagligt indhold til elever. I forlængelse heraf må det siges, at jeg er af den opfattelse, at denne form for interaktion kan være særdeles gavnlig for begge parter, hvorfor dette er en motivation i sig selv.

Mit primære mål for undervisningen er, at eleven skal opnå grundlæggende viden samt en solid forståelse inden for faget.

Som underviser vil jeg karakterisere mig selv som værende engageret og målbevidst, hvorfor jeg glæder mig til at kunne gøre en betydelig forskel. Heri er jeg god til at motivere, hvilket kan være nødvendigt i forhold til at overkomme faglige udfordringer.

Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Lirigzona R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Lirigzona R. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lirigzona R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn