Glade undervisere
Underviser Josefine I. der studere STX - almen studentereksamen

Josefine I.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Josefine Ingerslev.
Jeg færdiggjorde min studentereksamen sommeren 2018 fra Langkær Gymnasium i Århus. Siden da har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper og fundet ud af, at jeg er glad for at bruge tid sammen med børn, hvor der er rig mulighed for og tid til, at styrke og hjælpe dem i deres hverdag, således at de bliver mere selvstændige. Og så er det tilmed også sjovt at bruge tid med børn og unge mennesker.

Jeg har gået et semester på den alment grundtvigske folkehøjskole, Rønshoved Højskole, ved Flensborg Fjord i idylliske, sønderjyske omgivelser. Her har jeg haft klassiske dannelsesfag såsom historie, græsk og latin, klassisk litteratur, samt et hav af kreative og kropslige fag. Dette har givet mig et indblik ind i undervisningsverdenen på en helt anden, mere jordnær måde, der i høj grad handler om at styrke den enkelte elev. Det var især det konkrete møde med højskoleverdenen, der gav mig en lyst til at prøve kræfter med undervisningen selv.

Skolens høje, faglige niveau har været gavnligt for mine egne kompetencer i en lang række fag, og ikke mindst givet mig blod på tanden til selv at formidle videre til andre.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med det enkelte barn/unge menneske i centrum!

Josefine I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Religion (B) Religion (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Josefine I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn