Glade undervisere
Underviser Sacha V. der studere STX - almen studentereksamen

Sacha V.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Sacha!

Jeg har så længe jeg kan huske drømt om at blive uddannet skolelærer! Jeg er fagligt stærk i de humanistiske fag og samfundsvidenskab.

Jeg har eksempelvis erfaring med at undervise min 7-årige kusine i engelsk, spansk og dansk. At undervise hende, har fået mig til at indse, hvor meget jeg brænder for, at lære fra mig. Det betyder meget for mig at kunne give folk et fagligt skub, med på vejen. For jeg ved, hvilken betydning det har menneskeligt at blive fagligt dannet. Det er med til at udvide ens horisont, at sætte ting i perspektiv, og at se kausale sammenhænge.

Jeg har selv haft faglige vanskeligheder, under min skolegang. Jeg har oplevet frustrationen over ikke at kunne løse faglige opgaver, som andre har håndteret med lethed. Derfor vil jeg gerne være med til at hjælpe folk, der har haft det ligesom jeg.

Det jeg kan tilbyde jer er: min ihærdighed for at lære fra mig, min positive indstilling- og tilgang til undervisning, og min kreative læringsmetoder.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Sacha V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Naturgeografi (B) Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sacha V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn