Glade undervisere
Underviser Utsho I. der studere Medicin

Utsho I.

Medicin Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Utsho.

Naturvidenskaben er et område, som jeg brænder særlig meget for, og er et område, som jeg har en stor viden omkring, som jeg er ivrig efter at videregive. Med andre ord, så elsker jeg at undervise indenfor disse områder.

De fag jeg særlig kan tilbyde, er kemi og matematik, da jeg har færdiggjort begge af disse fag på A-niveau i en HTX-uddannelse. Desuden så har jeg et meget stort kendskab til maple, som jeg er sikker på, kan være en kæmpe gavn for eleverne, når de arbejder med bl.a. matematik.

Jeg elsker at undervise og kan lide at motivere eleven til at tro på sig selv og herigennem løfte sit niveau i faget.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Utsho I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Utsho I. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Utsho I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn