Glade undervisere
Underviser Pernille A. der studere Dansk og historie

Pernille A.

Dansk og historie Aalborg Universitet - AAU
Mit navn er Pernille, jeg er 23 år gammel, og så studerer jeg dansk med historie som sidefag på Aalborg Universitet på 7. semester.

Jeg tager min uddannelse med henblik på at blive gymnasielærer, og min passion for både at formidle og undervise er derfor stor.

Jeg har altid været glad for at arbejde med både børn og unge, hvilket mine tidligere erhvervserfaringer er glimrende eksempler på. Jeg har førhen ydet lektiehjælp igennem den frivillige organisation Ungedommens Røde Kors, hvor jeg én gang om ugen underviste og hjalp elever med lektier - herunder også elever med særlige behov. Jeg har derudover ageret faglig mentor for nye studerende på min egen uddannelse.

Som menneske er jeg både udadvendt, hjælpsom, nysgerrig og initiativrig, og jeg mener selv, at jeg rummer mange af de kvaliteter og egenskaber, som en god underviser skal besidde. Jeg er samtidig opmærksom på mine omgivelser og medmennesker og god til at omstille mig samt tilpasse mig den givne situation.

Pernille A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Pernille A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn