Glade undervisere
Underviser Daniel J. der studere Historie og Litteraturvidenskab

Daniel J.

Historie og Litteraturvidenskab Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Daniel.

Med en bachelor i Historie og Litteraturvidenskab fra Danmark og en kandidat i International Relations fra England har jeg akkumuleret en meget bred og dyb akademisk viden, som jeg evner at formidle på alle niveauer.

Selvom jeg altid har haft det nemt med alle fag i skolen, ved jeg, at vi alle nogle gange kan mangle en mentor eller en hjælpende hånd. Det kan være til at få styr på matematikken, dreje hovedet rundt om krøllede digte eller bare generelt at holde fokus på "alt det kedelige". Det vigtige for mig, er at forstå eleven; dels så vi kan finde det præcise behov, men også så vi bedst kan dække det.

Før min tid på universitet har jeg tilbragt en portion år med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Jeg har derfor en enorm tålmodighed og skaber en naturlig tryghed, hvor man tør prøve, fejle og udvikle sig.

Jeg ser frem til at møde dig!

Daniel J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Tysk
Daniel J. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Daniel J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn