Glade undervisere
Underviser Johanne R. der studere International virksomhedskommunikation

Johanne R.

International virksomhedskommunikation Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Johanne og er 21 år gammel.

Jeg kommer oprindeligt fra Nordjylland, men tog for et år siden springet, og flyttede til München, og nu til Aarhus. Jeg dimitterede fra handelsgymnasiet Turøgade i 2018, hvor jeg blev HHX student. Jeg studerer i dag international virksomhedskommunikation i engelsk, og senere hen tysk som tilvalgsfag.

Jeg har valgt at blive GoTutor underviser, da jeg gerne vil have et job, som giver mig noget igen. Jeg har tidligere været lektietutor, og derfor ved jeg hvordan man på bedste vis kan videregive ens egen viden. Inden jeg tog springet til München, hjalp jeg børn som havde problemer med det faglige i skolen, f.eks. forårsaget af at være ordblind. Derfor ved jeg også man skal tilpasse undervisningen efter hvilken elev, der er tale om, og altid være tålmodig, fordi der skal nok komme resultater, bare i elevens eget tempo.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Johanne R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Innovation (C) Matematik Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johanne R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn