Glade undervisere
Underviser Stine F. der studere Dansk og Anvendt Filosofi

Stine F.

Dansk og Anvendt Filosofi Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Stine.

Jeg brænder for at lære fra mig og at hjælpe andre, og får tit at vide, at jeg er god til at lære fra mig. De “a-ha” oplevelser jeg kan give, både når jeg blot hjælper en ven eller når jeg underviser, er det, der driver mig i dette job.

Det kræver opmærksomhed og følelse for, hvor den studerende er, hvornår der er brug for en pause og hvornår, man skal skubbe på, for at komme igennem det svære - den opmærksomhed og følelse er jeg altid klar til at give i et forløb. Jeg kan virkelig godt lide den interaktion og relation, der opstår i undervisningen, og jeg glæder mig til at kunne opleve det endnu mere og at udvikle mine egne kompetencer i undervisningen.

Gennem min tid på universitetet har jeg hjulpet flere studiekammerater med både det rent faglige og med opbygning af opgaver. Herudover har jeg undervist udlændinge i dansk til forberedelse til deres danskprøve.

Jeg ser frem til at lære med dig!

Stine F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk
Stine F. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn