Glade undervisere
Underviser Adam M. der studere Biomedicin

Adam M.

Biomedicin Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Adam. Jeg læser en kandidat i Biomedicin på SDU i Odense.

Naturvidenskab har altid fascineret mig, især fag som biologi og kemi. Som storebror for to mindre søstre, har jeg ofte hjulpet dem med deres lektier. Det er derfor ikke nogen ny rolle for mig at hjælpe og undervise andre.

For mig er det vigtigt at det skal være sjovt at lære, samt at der er en mening med hvorfor man lærer det man lærer. Derfor synes jeg, det er vigtigt at knytte et eksempel fra "den virkelige verden", til det materiale man sidder og lærer. Det virker ofte motiverende, når man kan se, at der er et formål, med det man sidder og kæmper med.

Jeg ser frem til møde dig og arbejde sammen med dig. Jeg er sikker på det nok skal blive sjovt og lærerigt.

Adam M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik
Adam M. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Adam M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn