Glade undervisere
Underviser Juliet L. der studere Litteraturvidenskab

Juliet L.

Litteraturvidenskab Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Juliet.

Jeg studerer Litteraturvidenskab på Syddansk Universitet til daglig og er i min fritid frivillig besøgsven på kræftafdelingen ude på OUH.

Jeg brænder for at børn får en god oplevelse med bøger, da mange børn går og hader at læse. Jeg ønsker at give min glæde for skolen, og især danskfaget videre, så alle børn får den bedste oplevelse med at gå i skole og derved ønsker at fortsætte videre i uddannelsessystemet. Jeg har selv elsket at læse siden jeg var en lille pige, og det gør ondt i mit hjerte, at der er så mange, der aldrig finder glæden ved det. Hvis jeg kan gøre en forskel for et barn eller to, så vil det betyde alt for mig.

Jeg har taget min gymnasiale uddannelse på HTX, så jeg kan også hjælpe børn og unge, der har svært ved matematik, da jeg har haft det på A-niveau.

Jeg går som underviser op i, at der er fast rammer, så eleven ved hvad vi skal lave hver gang, og så der er mest muligt fokus på undervisningen. Men der er selvfølgelig altid mulighed for ændring i planerne, hvis der er nogle andre lektier der driller.

Jeg ser frem til at undervise jeres børn og sammen med dem opleve glæden ved at lære.

Juliet L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Geografi Historie Kommunikation/IT (C) Kristendomskundskab Matematik Matematik (C) Natur/Teknologi Samfundsfag

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Juliet L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn