Glade undervisere
Underviser Daniel P. der studere Engelsk og Tysk

Daniel P.

Engelsk og Tysk Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Daniel!

Som Engelsk og Tysk studerende er min drøm fortsat at blive underviser, præcis ligesom den har været siden slutningen af folkeskolen.

At formidle viden på en forståelig måde, og se hvordan det skaber udvikling i et individ, er én af de mest belønnende følelser nogensinde. Det er også derfor jeg både har været folkeskolelærervikar, såvel som elevunderviser for 2. semester studerende på universitetet.

I mine øjne skal læring føles overskueligt, belønnende, og meningsgørende - med andre ord stræber jeg mig altid som underviser efter at det aldrig må føles som en straf at tilegne sig ny viden. Hvert eneste menneske er desuden unik i den måde de tilgår ny viden, og derfor må undervisning aldrig blive for skabelonskåret.

En elev der føler sig respekteret og forstået af sin lærer er den vigtigste brik i undervisningspuslespillet. Læringsprocessen har altid potentialet til at være en formidabel oplevelse - både som underviser, og som elev.

Jeg ser frem til at gøre en forskel!

Daniel P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Latin (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Daniel P. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Daniel P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn