Glade undervisere
Underviser Heine S. der studere Matematik

Heine S.

Matematik Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Heine og jeg arbejder som matematiklærer ved GoTutor!

Jeg brænder for matematikken (som har en intellektuel skønhed, er æstetisk smuk når den er velformuleret, og har forunderlig magt til at beskrive virkelighedens realiteter) og endnu mere for at se den fænge an hos andre så de også finder matematik-glæde.

At forstå folks faglige problemer - prøve at sætte sig i deres sko, så at sige - og derefter lede dem fremad mod de matematiske sandheder er for mig meget fascinerende og en værdig udfordring. Jeg kan formidle matematikken med et frisk smil og knytte til den virkelighedens realiteter – eller virkelighedens verden, om man vil.

I de seneste ca. 12 år har jeg gennemført en række matematikundervisnings-opgaver på forskellige niveauer (samt vejledningsopgaver i engelsk, dansk og historie), som har kastet brede erfaringer af sig. Det er sket i KKU (Københavns Kommunes Ungdomsskoler), hvor jeg bogstaveligt talt har gennemregnet tusindvis af matematikopgaver på gymnasie- og skoleniveau sammen med eleverne. Jeg arbejder stadig i KKU med matematikhold – primært grundskole-niveau. Derudover har jeg undervist ved KVUC (der var jeg også SPS-hjælpelærer), Frederiksborg Gymnasium og en privatskole i Holte.

Eleverne/kursisterne har haft mange forskellige kulturelle og etniske baggrunde og forskellige studiemæssige og relationelle kompetencer, aldersmæssigt har de været fra 2. klasse og op til cirka 50 år. Det har udrustet mig til opgaver med GoTutor.

Som person er jeg meget bredt orienteret og nysgerrig og har også publiceret oversættelser, en kronik og indlæg blandt andet i Weekendavisen, www.emu.dk, lettere avanceret matematikindlæg i LMFK i 2018 og på Ingeniøren (www.ing.dk ) m.m. Flere matematikindlæg – formentlig til LMFK - er i øvrigt på vej.

Mit seneste lille projekt, eksamenshjælp til en Matematik HF C kursist med problemer i matematikken endte med at hun fik 12 til mundtlig eksamen i juni. Kursisten besluttede sig siden for at søge ind på psykologistudiet på Københavns Universitet og kontaktede mig i juli og bad igen om eksamenshjælp, denne gang til HF MAT B sommerkursus. Hun fik igen et tolv-tal til mundtlig eksamen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Heine S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Heine S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn