Glade undervisere
Underviser Olivia S. der studere Lærer

Olivia S.

Lærer University College - Lillebælt - UCL
Hej, jeg hedder Olivia!

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg på trods af min alder har stor erfaring inden for undervisningsområdet. Den erfaring har jeg opbygget via mit halvandet år som lærervikar. Her har jeg blandt andet stået for planlægningen samt undervisningen for et helt års matematik i 9. klasse, samt stået for planlægning og undervisning i dansk for 0. klasse.

Under mit arbejde som lærervikar gik det op for mig, hvor meget betydning det har for mig at lære fra mig, og det var derfor jeg valgte at starte på læreruddannelsen.

Jeg har mange forskellige måder at forklare matematik på, og er god til at lave billeder i hovedet på eleverne når jeg forklarer, så eleverne forstår det. Udover det, har jeg mange små huskeregler inden for matematik, hvor eleverne kan relatere til deres eget liv, og dermed huske undervisningen.

Jeg elsker at se elever som har svært ved at forstå matematik, pludselig lyse op, fordi de kan se meningen med matematik.

Olivia S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (C)
Olivia S. studerer på University College - Lillebælt - UCL

University College Lillebælt, også kendt som UCL, har campusser i Odense, Svendborg, Vejle og Jelling. Herfra uddanner de blandt andet bioanalytikere, datamatikere, lærere, pædagoger og meget mere.

Læs mere om University College - Lillebælt - UCL

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Olivia S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn