Glade undervisere
Underviser Katrine D. der studere Engelsk med tilvalg i Nordisk Sprog og Litteratur

Katrine D.

Engelsk med tilvalg i Nordisk Sprog og Litteratur Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Katrine!

Jeg har i halvandet år vidst, at jeg skal være underviser, når jeg er færdig med min uddannelse, men jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang.

Jeg glæder mig til at kunne lære de ting, jeg brænder for, fra mig og måske vække nogle interesser hos børn og unge, som endnu ikke ved, hvad de skal beskæftige sig med i fremtiden.

I folkeskolen og gymnasiet mærkede jeg særligt, hvordan en god underviser kan engagere sine elever, hvilket er noget, jeg selv gerne vil gøre.

Når man skal lære og udvikle sine evner i bestemte fag, kan støtten og tålmodigheden fra en underviser gøre en verden til forskel for ens selvtillid. Hvis man har svært ved ting, kan man hurtigt miste kampgejsten, men den kan vækkes af en engageret lærer, som har tiltro til elevernes evner. Det er den underviser, jeg vil være.

Jeg glæder mig til at lære fra mig!

Katrine D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Spansk (C)
Katrine D. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Katrine D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn