Glade undervisere
Underviser Sofia W. der studere Samfundsfag og Dansk

Sofia W.

Samfundsfag og Dansk Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Sofia.

Jeg er en ung pige på 21 år, som har boet i Aalborg hele mit liv og om lidt påbegynder min kandidat i Samfundsfag og Dansk på AAU med henblik på at blive gymnasielærer.

Jeg brænder for at udvikle og kommunikere med unge mennesker, for at formidle fagligt stof og ikke mindst for at motivere dem til at tro på egne evner. Som underviser hos GoTutor nyder jeg at bidrage med mit store engagement indenfor mine fagområder og en kæmpe interesse for at gøre en forskel hos de unge mennesker og hjælpe dem på vej i deres faglige udvikling.

Jeg trækker meget på min erfaring som modtager af det faglige stof, da jeg selv er studerende, men samtidig har jeg også erfaring med undervisning af unge fra et praktikophold på Aalborghus Gymnasium. Dette gav mig stor forståelse for vigtigheden af at kunne tilpasse læringsstile den enkelte elev og for de unges mindset omkring det faglige.

Jeg ser frem til at møde dig!

Sofia W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Sofia W. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sofia W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn