Glade undervisere
Underviser Kasper B. der studere Idræt og samfundsfag

Kasper B.

Idræt og samfundsfag Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Kasper!

Jeg har i sommeren 2019 afsluttet min bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU i Odense, og har valgt at tage en pause fra studiet, for at få noget erfaring med at undervise.

Som færdiguddannet vil jeg gerne være underviser i gymnasiet i Idræt og Samfundsfag, fordi jeg brænder for at arbejde med børn og unge.

I min fritid arbejder jeg som basketball træner i Odense for to drengehold. Derudover er jeg idrætsunderviser for en 6.klasse på Skt. Hans skolen i Odense, og vikar på selv samme skole.

Som underviser er jeg forstående, tålmodig og engageret, fordi jeg selv har oplevet vigtigheden af at have undervisere der udviser netop disse kvaliteter.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Kasper B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Kasper B. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kasper B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn