Glade undervisere
Underviser Sofie H. der studere STX - almen studentereksamen

Sofie H.

STX - almen studentereksamen -
Mit navn er Sofie og jeg er 18 år gammel. Jeg går på Tårnby Gymnasium i 3.G, hvor jeg har studieretningen Samfundsfag A, Engelsk A og spansk på A-niveau. Jeg afsluttede matematik sidste år i 2.G.

Jeg bor sammen med min mor, far og lillebror. Jeg er en meget udadvendt og smilende pige. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg er meget tålmodig. Det er vigtigt for mig at skabe en god undervisning og en god skolegang for de elever jeg hjælper!

Jeg har selv oplevet, hvordan en god lærer og gode undervisningsmetode kan gøre en forskel. Da jeg ved hvor vigtig en god undervisningsmetode er for at sikrer et godt forløb, vil jeg altid tage en snak med eleven, om hvordan eleven lærer bedst, sådan at det tilpasses eleven bedst muligt.

Jeg mener også, at det er vigtigt, at man både kan lære ved at se, føle og høre, sådan, at det ikke bliver for kedeligt i længden. Jeg har hjulpet både min lillebror og min kæreste med deres lektier, hvilket har lært mig, at det er vigtigt at have tålmodighed. Jeg synes det er vigtigt at skabe et godt miljø og et godt forhold mellem eleven og jeg, sådan at det bliver behageligt at være sammen.

Jeg har været i praktik, i 8. klasse, i en børnehave, hvor vi læste højt og sang sammen. Det har lært mig meget om pædagogik og omsorg særligt overfor mindre børn.

Sofie H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Matematik Spansk (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sofie H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn