Glade undervisere
Underviser Katrine M. der studere Sociologi

Katrine M.

Sociologi Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Katrine, jeg er 19 år gammel og starter pr. 2 september 2019 på en bachelor i Sociologi på Aalborg universitet.

Jeg er underviser hos GoTutor, da jeg brænder for at hjælpe børn og unge! Jeg har i mit sabbat år arbejdet for lokal afdelingen i Røde Kors Gladsaxe, hvor jeg har været med til at skabe et mentorprogram, hvor vi har hjulpet børn og unge med at få et trygt fagligt miljø, hvor de kan udvikle sig og blive bedre ved hjælp af en dygtig og kompetent mentor.

Jeg har altid ment, at alle unge skulle have lige vilkår til at nå derhen i livet, som de ønsker. Og som tutor for et barn eller et ungt menneske, kan jeg være med til netop dette. Jeg kan være med til at skabe trygge rammer om det enkelte individ, således at de kan gå ud og udleve de drømme, som de altid har haft - men måske ikke selv troet på. Jeg vil derfor være en kompetent, motivererende og støttende tutor til dig, som jeg i fremtiden skal undervise.

Derudover elsker jeg personligt selv at gå i skole, og har altid elsket de humanistiske fag såsom; historie, engelsk, oldtidskundskab mv. Jeg har gået på, ZIS, en international skole i Schweiz, og har derfor snakket flydende engelsk siden jeg var fem år gammel. Jeg har derfor nogle stærke kompetencer indenfor bl.a. dette fag.

Jeg ser frem til at møde dig!

Katrine M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Oldtidskundskab (C)
Katrine M. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Katrine M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn