Glade undervisere
Underviser Clara O. der studere STX - almen studentereksamen

Clara O.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Clara Olivia og har netop færdiggjort HTX på Aarhus Gymnasium i sommeren 2019. Her havde jeg linjen: Matematik A, Kemi A og Biologi B. Jeg valgte indledningsvis disse fag da jeg gerne vil være læge - undervejs i min uddannelse, blev jeg blot bekræftet i at det er de fag jeg finder utroligt spændende.

Jeg elsker at lære fra mig og hjælpe folk, og jeg har igennem hele min skolegang hjulpet klassekammerater og venner, når de har haft brug for hjælp. Allerede i 3.klasse tog jeg over for en lærervikar i matematik, da han ikke kunne finde ud af at formulere hans viden til klassen.

Gennem gymnasiet har jeg også glædeligt hjulpet klassekammerater, og elsker at se når 10-øren falder på plads og folk forstår det. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe folk, og synes det er enormt spændende, at folk lærer på forskellig måder.

Jeg ser frem til at møde dig!

Clara O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (B) Biologi (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknikfag (A) Teknologi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Clara O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn