Glade undervisere
Underviser Christian G. der studere Samfundsfag

Christian G.

Samfundsfag Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Christian, og jeg studerer samfundsfag og historie på mit 5. semester på Aalborg Universitet.

Jeg er 21 år gammel og har altid været faglig stærk i de fleste fag. Dette har givet mig overskud til at kunne hjælpe andre. Derfor fandt jeg tidligt i mit eget gymnasieforløb på HHX ud af, at jeg ville være gymnasielærer, hvorfor jeg flyttede til Aalborg for at studere på universitetet.

Aalborg Universitet er kendt for, at de studerende arbejder problembaseret og i grupper, hvilket kræver, at alle i gruppen hjælper hinanden for at kunne nå et fælles mål. Af denne årsag har det gennem hele min studietid forekommet naturligt at hjælpe andre.

Foruden de to førnævnte fag, samfundsfag og historie, har jeg i min gymnasietid fået høje karakterer i engelsk, international økonomi, virksomhedsøkonomi, innovation og studieretningsprojektet, hvorfor jeg kan tilbyde en bred faglig profil, der ydermere kan overskue tværfaglige sammenhænge.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Christian G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) International økonomi (A) International økonomi (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Virksomhedsøkonomi (B)
Christian G. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christian G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn