Glade undervisere
Underviser Kateryna K. der studere Interkulturel pædagogik

Kateryna K.

Interkulturel pædagogik Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Kateryna!

Jeg er uddannet som engelsklærer, og nu læser jeg interkulturel pædagogik på SDU ( Odense). Jeg har erfaring både med praksisnær undervisning samt udvikling af nye arbejdsmetoder i engelskfaget. Jeg har derudover undervist engelsk for både unge og voksne.

Jeg har gennem mine joberfaringer arbejdet meget med at lære unge elever med at opnå deres mål, være kreative og initiativtagende. I mit arbejde ser jeg dannelsesprocessen som en vigtig proces samt redskab til at kunne uddanne fagligt stærke elever.

Jeg er som person meget imødekommende og smilende. Med min passion for undervisning vil vi have produktive og kreative timer sammen!

Kateryna K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk
Kateryna K. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kateryna K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn