Glade undervisere
Underviser Caroline M. der studere STX - almen studentereksamen

Caroline M.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Caroline og jeg er en pige på 18 år, der blev student fra Falkonergårdens Gymnasium i sommeren 2019. Her var mine linjefag biologi A og idræt B.

Jeg er underviser hos GoTutor, da jeg er passioneret omkring at lære fra mig og forstår hvor vigtig andres forståelse og motivation er for egen læring. Dette lærte jeg allerede i folkeskole. Her var jeg med i et tiltag hvor ældre elever hjalp yngre elever med læseproblmer med at læse og forstå selvvalgte skønlitterære tekster.

Som underviser er jeg er udadvendt, smilende og tålmodig og kan videreformidle fagligt indhold og forstår hvor vigtigt det er som tutor at kunne omformulere sig selv og/eller lærebøger for at sikre elevens forståelse.

Jeg har valgt at undervise i en række forskellige fag - herunder både naturvidenskabelige og humanistiske - så jeg er sikker på at jeg vil kunne hjælp dig godt i mål med alle dine udfordringer.

Jeg ser frem til at møde dig!

Caroline M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn