Glade undervisere
Underviser Mathias T. der studere Økonomi

Mathias T.

Økonomi Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg mener, at det er vigtigt for alle børn og unge at have støttepersoner eller rollemodeller at kunne komme til, hvis de har brug for hjælp. Jeg er selv vokset op med flere støttepersoner til at kunne hjælpe mig gennem svære ting. Det kan være svært at spørge om hjælp, men når man endelig gør det, skal man også tilbydes den hjælp man har brug for. Jeg har derfor altid været glad for at hjælpe, hvor der har været brug for det.

Selv læser jeg økonomi på Århus universitet, hvilket giver mig et godt indblik og udgangspunkt i matematikken samt dansk. Min erfaring indenfor undervisning ligger primært i, at jeg har hjulpet min yngre bror gennem hans skolegang samt lektiehjælp gennem min gymnasietid.

Den primære grund til, at jeg kan gøre en forskel for unge, der har det svært i skolen er fordi jeg ved, at alle er forskellige og alle har forskellige ting med i rygsækken. Det handler derfor om at komme ind på livet af eleven og finde ud af, hvad der motivere eleven og vende det til en fordel i skolearbejdet. Det er vigtigt at huske, at lektier og opgaver bliver langt sjovere, hvis man føler sig motiveret frem for tvunget.

Mathias T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathias T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn