Glade undervisere
Underviser Annika S. der studere STX - almen studentereksamen

Annika S.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Annika!

Gennem min skoletid har jeg altid elsket at lære. Det motiverede mig at yde det bedste jeg kunne, selv hvis det betød at jeg skulle sidde oppe til langt ud på natten. Det er dog ikke alle fag eller alle lærere, der har kunne vække denne gnist i mig.

Jeg har selv oplevet hvordan en god underviser kan skabe læringslyst mens en dårlig underviser eller en manglende forståelse kan gøre det modsatte.

Personligt er jeg glad for at lære fra mig, og mener det er vigtigt, at undervisning er underholdende og hele tiden er tilpasset den enkelte elevs niveau. Det er nemlig svært at være motiveret i et fag, som man ikke forstår.

Mit mål med min undervisning er derfor at hjælpe så mange som muligt med at forstå et fag, de har svært ved, og vigtigst at skabe lyst og glæde til at lære mere.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Annika S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Annika S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn