Glade undervisere
Underviser Ea K. der studere Socialrådgiver

Ea K.

Socialrådgiver Københavns Professionshøjskole
Hej, mit navn er Ea!

Efter min gymnasiale uddannelse arbejdede jeg en del år i restaurationsbranchen; både som tjener, daglig leder og restaurantchef. I min position som leder fandt jeg det givende at lære nye ansatte op, at være med til at give dem et godt grundlag til at udføre arbejdet. Min erfaring er, at menneskers læringsprocesser er forskellige. Derfor er det utrolig vigtigt at man indgår i en dialog omkring hvert forløb. Kommunikation er nøglen til en god relation, hvor tillid er nøgleordet. Tillid til andres evner og vilje til at kunne.

Ovenstående er en erfaring, jeg vil tage med mig som GoTutor lektiehjælper - min undervisning vil lægge vægt på at få skabt et rum med trygge rammer, hvor der er plads til at man kan stille spørgsmål, undre sig og komme med forslag. Jeg vil lytte til og vægte den enkeltes behov og sørge for at forløbet og strukturen passer dertil.

Jeg har to yngre søskende, som jeg har hjulpet gennem årene med lektier, hvor jeg kun er blevet bekræftet i, at mennesker lærer forskelligt!

Da jeg startede på min nuværende uddannelse, varslede det starten på et nyt kapitel i mit liv. Jeg har altid vidst at jeg gerne ville have et arbejde, der drejede sig om samspillet med andre mennesker. hvilket er grunden til at jeg læser til socialrådgiver. Drømmen er at være en hjælpende hånd i situationer hvor der er behov - derfor er jeg også GoTutor underviser. Hvis jeg er en del af, at et barn som ikke synes skolen eller et fag er særlig fedt, får mere tro på sig selv, så synes jeg det er tid rigtig godt givet ud.

Jeg elsker at lære, og der hvor jeg lærer allermest, er når jeg lærer fra mig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Ea K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ea K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn