Glade undervisere
Underviser Tina H. der studere STX - almen studentereksamen

Tina H.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Jeg har altid haft det nemt fagligt og klaret mig godt i langt de fleste fag. Jeg brænder for at lære, men også for at lære fra mig. Dette kommer især af, at jeg kommer fra en familie, hvor uddannelse er vægtet meget højt, og jeg vægter derfor selv uddannelse højt. Jeg har hele mit liv været vant til at hjælpe klassekammerater i diverse fag, og jeg har endnu ikke oplevet, at jeg ikke har kunnet lære en kammerat noget, som vedkommende havde svært ved at forstå.

Jeg er struktureret, ansvarlig og logisk tænkende. Derudover har jeg altid haft nemt ved at skabe gode relationer med andre mennesker uafhængigt af alder. Jeg går op i, at alle lærer forskelligt, og jeg lægger derfor en del af mit fokus på at tilrettelægge undervisningen, så den matcher med den enkelte elevs måde at lære på.

Jeg glæder mig til at lære fra mig!

Tina H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tina H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn