Glade undervisere
Underviser Rasmus G. der studere HTX - teknisk studentereksamen

Rasmus G.

HTX - teknisk studentereksamen -
Hej. Mit navn er Rasmus!

Fleksibel, kommunikerende, pligtopfyldende, og ny-udklækket student. Dette er 4 ud af mange titler der beskriver mig som person.

Med min gymnasiale uddannelse har jeg lært at videreformidle det faglige stof, i de enkelte fag og gøre det på alsidige metoder som et flertal af tilskuere har kunnet forstå. Jeg har altid haft stor interesse for at lære fra mig, og videreformidle fagligt stof som jeg finder spændende.

Skolen har for mig været et sted, hvor jeg har kunne finde ro, og tilfredsstille min nysgerrige personlighed. Derfor virker som det som en selvfølge at jeg nu sidder på "den anden side af katederet".

Udover min ungdomsuddannelse er jeg i min fritid politisk aktiv, hvor jeg har lært at tage initiativ og ansvar af de opgaver som det kræver, for at kunne sidde i en bestyrelse. Samt kommunikere politiske budskaber ud til en mangfoldig skare af unge.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Rasmus G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Kommunikation/IT (A) Matematik Psykologi (C) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rasmus G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn