Glade undervisere
Underviser Katinka H. der studere Samfundsfag

Katinka H.

Samfundsfag Aarhus Universitet - AU
Hej
Jeg hedder Katinka og er 20 år gammel. Jeg bor i Århus, hvor jeg til daglig studerer samfundsfag.

Som person er jeg pligtopfyldende, tålmodig, socialt anlagt, og så nyder jeg at lære fra mig.

I min fritid er det specielt områder indenfor fagene dansk, matematik, samfundsfag og religion, som jeg holder af at nørde med. Efter at have boet, og arbejdet, 6 mdr. i Berlin har jeg dog også tilegnet mig en stor viden om tysk sprog og kultur.

GoTutor giver mig muligheden for at bruge min viden til at udvikle andres faglige niveau. Dette er for mig enormt givende. Samtidig får jeg muligheden for at dykke ned i og (gen)opdage forskellige spændende emner, hvilket gør undervisning til mit drømmejob.

Jeg har undervisningserfaring fra min gymnasietid, hvor jeg gennem et fagligt projekt underviste elever i 9 og 10-klasse. Ydermere har jeg 3 søstre, som jeg har øvet mig på gennem årene.

Jeg ser frem til at høre fra dig, samt at gennemgå et hyggeligt og ikke mindst lærerrigt forløb sammen.

Katinka H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Katinka H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Katinka H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn