Glade undervisere
Underviser Ida H. der studere Fransk sprog, litteratur og kultur

Ida H.

Fransk sprog, litteratur og kultur Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Ida!

Jeg drømmer om at undervise i fransk og historie, når jeg om et år slutter mit studie.

Jeg har en stor passion for at lære fra mig og griber enhver mulighed for privatundervisning. Dermed sagt, har jeg altså erfaring med individuel undervisning og jeg har herigennem lært at tilpasse undervisningen til den enkelte elev. Ydermere har jeg også erfaring som Headtutor og Mentor, samt "Buddy" for udvekslingsstuderende på Aarhus Universitet.

Jeg er en stabil og pålidelig person, som altid er forberedt til en given opgave. Jeg tager undervisning seriøst, uden at det bliver for strikt. Jeg forsøger altid at gøre undervisningen sjovere gennem flere forskellige medier, så eleven ikke keder sig med det samme materiale.

Jeg er netop hjemvendt efter en måned i Frankrig, hvor jeg har været frivillig på en engelsk inspireret sommerlejr for børn og unge mellem 6 og 17. Her lærte jeg at undervise franske børn i engelsk, på en sjov og lærerig måde. Den erfaring håber jeg nu at kunne bruge ved GoTutor.

Ida H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Ida H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn