Glade undervisere
Underviser Christopher S. der studere Filosofi

Christopher S.

Filosofi Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Christopher!

Jeg er uddannet filosof fra Syddansk Universitet (SDU). Erhvervede en BA i filosofi [2012] ved Institut for Filosofi, Pædagogik og Religion med tilvalg i litteraturvidenskab og senere en kandidatgrad (Master's Degree) i Filosofi ved Institut for Kulturvidenskab [2015] med grenspecialisering i værdier, normer og velfærd. Erhvervsmæssigt har jeg baggrund som tekstforfatter, fundraiser og bogholder.

Jeg er særligt kvalificeret til undervisning i humanistiske og sproglige fag. Min faglige baggrund giver mig en bred pædagogisk tilgang til materiale og undervisningstaktik og -strategi. Jeg har en del pædagogiske, heuristiske og didaktiske betragtninger i rygsækken. Jeg har en del livserfaring og er vant til at omgås mange forskellige personlighedstyper.

Undervisningsmetoden forsøges på bedste vis tilpasset den enkeltes behov. Jeg tror faktisk ikke at alle lærer bedst på samme måde! Derfor er jeg tilhænger af at undervise på en personlig og vedkommende måde.

Mine personlige interesser spænder meget vidt. Jeg elsker computere, særligt efter jeg har skrællet dem og installeret GNU/Linux-distributioner. Desuden kan jeg godt lide litteratur, fodbold, kunst (musik, film, billedkunst etc.) og en masse andet. Jeg er gift og har andet barn lige på trapperne.

Christopher S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (B) Filosofi (C) Historie (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christopher S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn