Glade undervisere
Underviser Astrid R. der studere Dansk og psykologi

Astrid R.

Dansk og psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Astrid!

Jeg er 25 år gammel og læser dansk og psykologi med henblik på at blive gymnasielærer.

Jeg brænder generelt for at undervise og ser det som min vigtigste opgave at bidrage til succesoplevelser hos den enkelte elev og give eleven mod på at lære mere. For at opnå disse succesoplevelser er det vigtigt at skabe et trygt læringsrum, hvor barnet eller den unge kan og tør udfolde sig. Det er derfor noget, jeg lægger stor vægt på som underviser.

Jeg har erfaring med børn og unge fra mit virke som Ung-til-Yngre Seksualunderviser hos AIDS-fondet, fra mit tidligere virke som pædagogmedhjælper på en specialskole og som danseunderviser for en masse unge mennesker i Odense.

Jeg er som underviser struktureret og har fokus på at undervise levende og kreativt, i forsøget på at vække motivation og nysgerrighed hos den enkelte elev. Derfor er det rart at have eleven på tomandshånd, så vi med afsæt i elevens interesser, udfordringer og mål kan tilrettelægge et godt forløb.

Jeg ser meget frem til at hjælpe dig!

Astrid R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Astrid R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn